Rødbedeblinis - Glutenfri opskrift - Mad med glød

Rødbedeblinis

Dejlige rødbedeblinis med guacomole og en blandet kålsalat med persilledressing. Guacomolen er krydret med masser af friskrevet peberrod. Peberrod bliver også kaldt Nordens ingefær. Den har lidt af de samme egenskaber som ingefær, virker antiinflamatorisk og så smager den forrygende sammen med rødbede. Uhmmmmm!

Der er utroligt mange forskellige måder at lave blinis eller pandekager på. Her er opskriften på disse rødbedeblinis. Der blev 16 små blinis ud af denne opskrift.

3 æg

250 fintrevet rødbede

1 dl rismælk ( anden slags mælk kan bruges)

50 g græskarkerner (kværnet til mel)

1/2 dl boghvedemel

2 tsk balsamico

salt og friskkværnet peber

Olivenolie eller kokosolie til at stege i.

 

Pisk æg, rismælk, boghvedemel, græskarkernemel, balsamico, salt og peber

grundigt sammen. Tilsæt nu den fintrevede rødbede. Det hele røres godt sammen. Steg dem på en blinispande i olivenolie eller kokosolie. Jeg stegte disse i olivenolie og de blev lækkert sprøde i kanten. Velbekomme!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.