Crunchy rugbrødsmysli med lakrids - Mad med glød

Crunchy rugbrødsmysli med lakrids

Det er en dejlig fornemmelse at få brugt rester af mad, så de ikke bliver smidt ud. Både private husstande, dagligvarebutikker og storkøkkener har et kæmpe spild af madvarer, der bliver kasseret fordi de har passeret sidste salgsdag, eller fordi der er blevet lavet mere mad end der er blevet spist. Heldigvis er der kommet rigtig meget fokus på, at få brugt rester og ikke at have så stort et madspild.

Her er et  forslag til hvordan man kan få brugt sine rugbrødsrester, til en lækker crunchy mysli.

200 g revet tørt rugbrød

400 g grove havregryn

100 g hakkede hasselnødder

150 g hørfrø

4 spsk kokosolie

4 spsk ahornsirup

1 1/2 spsk rålakridspulver

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Smelt kokosolien i en lille gryde. Bland ahornsiruppen sammen med olien i gryden og hæld det derefter over de øvrige ingredienser. Bland det hele grundigt sammen. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld blandingen på pladen. Bages ved 150 gr i 30-40 min. Rør i det undervejs så det ikke brænder på.

Myslien smager super dejligt oven på skyr. Spis evt med lidt frugtkompot eller frisk frugt.

Velbekomme!!!

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Crunchy rugbrødsmysli med lakrids

  1. Uhmmm! Lavede den her til morgen, men da jeg ikke havde ahornsirup kom der halv muscovadosukker og halv yaconsirup i – kan også anbefales:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.