Raw nødde/kerne muffins med brombærtopping - Mad med glød

Raw nødde/kerne muffins med brombærtopping

Disse energirige lækre raw muffins indeholder forskellige nødder, frø, kokos, boghvede, kakao, kokosolie og honning. Som topping en lækker creme af cashewnødder, brombær, avocado, kokosolie og lidt honning. Og så pyntet med friske brombær og revet citronskal. En lækker godbid fuld af gode fedtsyrer, mineraler, vitaminer og god smag.

Her følger opskriften:

1 dl valnødder

1 dl cashewnødder

1 dl sesamfrø

1/3 dl chiafrø

2 dl kokosflager el kokosmel

1 dl hel boghvede ( tørristet)

1 1/2 dl morbær (tørrede)

3/4 dl kakao

3/4 dl kokosolie (let opvarmet så det bliver flydende)

3 spsk ahornsirup el honning

Alle ingredienser kommes i en foodprocessor og blendes til en sammenhængende masse. Fordel massen i 12 muffinforme. Stil dem på køl.

Nu laves der topping.

1 dl cashewnødder

1 dl brombær

1 avocado

3 spsk kokosolie (let opvarmet så det er flydende)

3 spsk honning el ahornsirup

Alle ingredienser blendes, til en fin ensartet masse. Fordeles over de 12 muffins og derefter pyntes de med friske brombær og fintrevet citronskal.

Velbekomme!!

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar