Pebermyntechokolade med dadler og ristede mandler - Vegansk opskrift - Mad med glød

Pebermyntechokolade med dadler og ristede mandler

Det er nemt at sætte sit eget præg på julechokoladen. Her er der et exempel på en chokolade med pebermynte, dadler og ristede mandler.

Ingredienser:

100 g mørk 70% øko chokolade
75 g Medjoul dadler
25 g mandler (tørristede og groft hakkede)
1 spsk kokosolie
5-6 dråber æterisk pebermynteolie

Fremgangsmåde:

Rist mandlerne på en tør pande eller i ovnen ved 200gr. i ca. 10 minutter. Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad. Tilsæt kokosolien og de æteriske pebermynteoliedråber. Rør forsigtigt chokoladen, kokosolien og pebermynteolien sammen.
Skær de bløde dadler i mindre stykker. Hak de ristede mandler groft.
Find en lille madkasse eller lignende. (Jeg brugte en madkasse på 11*16 cm.) Beklæd formen med bagepapir. Fordel de ristede hakkede mandler og daddelstykkerne i madkassen. Derefter hældes chokolademassen over dadlerne og mandlerne. Luk madkassen og sæt den køligt. Når chokoladen er stivnet, løftes chokoladen op fra kassen. Nu skæres den i små firkanter.
Nyd den lækre friske Pebermyntechokolade.

Velbekomme!!

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Pebermyntechokolade med dadler og ristede mandler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.