Blåbæris med lime

Sommeren er over os, selv om kalenderen viser at det er midt i maj. Det er helt fantastisk. Og endnu mere fantastisk at jeg har fundet ud af at jeg ikke har delt denne opskrift her på bloggen, selv om jeg lavede den sidste år. Opskriften blev bragt i bladet Prana, sommeren 2017. Et super spændende blad forøvrigt. Jer der følger med på bloggen skal da også have denne dejlige opskrift.

Isene er meget nemme at lave. De kræver blot at du har en blender og nogle isforme+ naturligvis de ingredienser der skal i. Ellers kræver de blot lidt tålmodighed, i forhold til den tid det tager for isene at fryse til en fast masse. Det tager nok ca. 3 timer. Jeg synes at det er lidt smart at lave dem dagen før man har planlagt at spise dem.

Nyd dem på en varm sommerdag som denne super skønne dag i maj. Lige nu er her 25 grader i vores have. Vi kan lige holde til det.

Opskriften er til 6 ispinde

Ingredienser:

150 g vilde blåbær

150 g banan (godt modne og uden skræl)

2 ½ dl kokosmælk

3 spsk ahornsirup

¾ tsk ren vanille

Fintrevet skal fra 1 lime

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienser i en blender og blend til massen er helt flydende og uden klumper i. Hæld den flydende ismasse i 6 isforme og sæt ispinden i. Sæt isene i fryseren natten over, så er du sikker på at de er gennemfrosne.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det kan du overtrække isene med smeltet chokolade på toppen. Og skal det være super lækkert kan du vende dem i finthakkede nødder umiddelbart efter du har dyppet dem i den smeltede chokolade.

 

Rigtig god fornøjelse!!!!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.