Fermenterings Workshop

Har du lyst til at lære at lave surkål og andre fermenterede sager, så holder jeg en Fermenterings workshops i Malling hvor jeg bor, i 2023. Den afholdes lør. d. 16/9, 13.00 – 15.30 ( 3 pladser tilbage)  Der vil max. være 8 deltagere på holdene.

På workshoppen vil du få en kort introduktion til, hvordan du kan lave din egen surkål og til hvordan du kan fermentere forskellige slags grønsager og frugt. Jeg vil komme ind på hvad du skal være opmærksom på i hele processen, fra du laver surkålen til du kan spise den. Og lidt om hvorfor det er godt at spise fermenterede fødevarer.

Der vil blive serveret smagsprøver på forskellige slags surkål og andre slags fermenterede sager. 

På workshoppen kommer du til at lave to forskellige slags surkål/fermenterede grønsager, som du får med hjem. 

Jeg sørger for at der er råvarer til at fremstille de fermenterede sager. Kaffe/te + lidt sødt er inkluderet i prisen.

Du skal blot selv medbringe 2 rengjorte patentglas med gummiring på hver 0,5 l. + et forklæde.

Der vil blive tilsendt forskellige opskrifter på surkål og andet fermenteret efter workshoppen. 

Pris.: 400,- inkl. råvarer 

Tilmelding på: 

anettehoeg@gmail.com hvor du oplyser dit Mobilnr.

Du er sikret en plads når du har betalt via MobilePay. Jeg sender en anmodning til dig via MobilePay når du har tilmeldt dig. Hvis du ikke har mulighed for at betale med MobilePay kan du betale via en bankoverførsel.

Du vil modtage en mail med praktiske detaljer et par dage før workshoppen.

 

Skulle workshoppen ikke blive til noget pga. for få tilmeldinger el. af andre årsager, betales pengene retur. Ved framelding senere end 14 dage før workshoppen refunderes pengene ikke.

 

 

Skriv et svar