Jeg har sommerferie, så derfor har der været lidt stille på bloggen. Jeg vender dog stærkt tilbage, med noget af det jeg har lavet i de foregående dage. Det vil løbende blive lagt ind her.
Disse energibarer, synes jeg er rigtig lækre. De er ikke så søde, men fulde af lækker smag fra kokos, mandler, cashew, abrikos og dadler. Der er forholdsvis mange nødder og kokos i dem. Derfor er de ikke så søde, men meget energirige. Gode at have med på turen, eller som en madpakkesnack.
Vi må håbe at den tåbelige afgift på nødder, snart forsvinder. For folkesundhedens skyld. Det er svært at forstå meningen med at lægge ekstra afgift på så sunde fødevarer. Lad os håbe på at den bliver fjernet igen.
Disse barer er utroligt nemme at lave. Her følger opskriften:
150 g mandler
100 g kokosmel
50 g cashewnødder
75 g dadler
75 g abrikoser
50 g crunchy peanutbutter
50 g kokosolie
2-3 spsk citronsaft
Fintrevet citronskal af 1/2 citron
Alle ingredienser kommes i en foodprocessor. Massen køres ensartet og fin. Beklæd en form på 20*20cm med bagepapir. Fordel massen i formen og pres den ud til kanterne. Glat overfladen. Læg film over formen og sæt den på køl i et par timer. Nu er den fast og klar til at skære i små barer. Jeg fik 20 barer ud af denne portion.
Rigtig god fornøjelse!!