Sveske/nødde konfektkugler - Mad med glød

Sveske/nødde konfektkugler

image

Jeg er vild med lækre sundere alternativer til søde sager. Så jeg kan gøre noget godt for mig selv samtidig med at jeg får tilfredsstillet min lyst til søde sager. Lidt men godt. Denne version synes jeg smager rigtig dejligt. Jeg delte massen op i to og tilsatte cognac til den ene og lakrids til den anden.

Her følger opskriften:

100 mandler

75 g hasselnødder

75 g cashewnødder

200 g svesker

50 g dadler

5 spsk kokosolie

4 spsk kakao

1 dl kokosfibermel

1/3 tsk vanillepulver

Det hele blendes sammen, til massen er helt finthakket og glat. Del evt. Portionen op i to, lige store dele. Rul til kugler.

1. del, blev tilsat 2 tsk lakridspulver og blev rullet i 1/2 dl kokos med 1 tsk lakridspulver i.

2. del, blev tilsat 3 spsk cocna og blev rullet i en blanding af mandelmel og kakaopulver.

Rigtig god fornøjelse!!!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar