Easy peasy pizza

Hvis tiden er knap og familien har lyst til pizza, kan du ret hurtigt smække nogle sammen. Du skal naturligvis have købt ind så du har ingredienserne liggende. Her får du opskriften på hvordan jeg laver mine i en snæver vending. Allerhelst laver jeg pizza med langtidshævet dej. Det er naturligvis en langt mere lækker bund du får så. Da lysten til pizza kan komme ud af den blå luft er det dog dejligt at have en nem løsning. Jeg ved godt at en endnu nemmere løsning er at købe færdiglavede pizzaer, men på denne måde kan du selv vælge præcis hvad du vil have af fyld.

På billedet har jeg brugt et fuldkorns fladbrød som bund. Så får du en tynd og sprød bund. Du kan også bruge pitabrød som bund. De kan være smarte at bruge i madpakker p.g.a. størrelsen.

Det fyld jeg har brugt på pizzaen på billedet:

  • Rød peber/chili pesto ( andre slags pestoer eller koncentreret tomat puré m/oregano, olivenolie og salt)
  • Grillede artiskokker
  • Rødløg i tynde skiver
  • Kapers
  • Datterinotomater skåret i kvarte
  • Champignon skåret i skiver
  • Violife Pizzaost (revet)

Fremgangsmåde:

Smør pesto på bunden som det første. Skær nogle grillede artiskokker i tyndere skiver på langs. Fordel dem over pestoen. Skær rødløg i tynde skiver og fordel over. Skær nogle datterino tomater eller cherrytomater i kvarte og fordel over bunden. Fordel et par spsk. kapers ud over.  Riv nu den mængde ost du synes passer til den størrelse bund du har og fordel det på toppen.

Pizzaen bages nu ved 200 gr. varmluft i ca. 15 min. Osten skal blot være smeltet og let gylden.

På billedet er pizzaen toppet med frisk oregano, blomsterkarse (blomster og blade) et par blade Newzealandske spinatblade og lidt urtesalt.

Brug det fyld du eller din familie har lyst til. Dette er blot en af min favoritblandinger. Servér sammen med grønsagsstave eller en salat.

 

Rigtig god fornøjelse!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar