Sveskepålæg m/mandler og kakao - Mad med glød

Sveskepålæg m/mandler og kakao

Her er et dejligt sundt alternativ til pålægchokolade og nutella. Jeg prøver mig lidt frem med forskellige slags smørepålæg. Dette synes jeg smager dejligt. Naturligvis er det ikke så sødt som andre chokoladesmørepålæg, men det indeholder intet sukker. Kun tørret frugt, mandler, kakao, kokosolie og vand. Her følger opskriften:

100 g svesker

25 g mandelmel

3 spsk kokosolie

3 spsk kakao

1/4 tsk vanillepulver

1/2 dl kogende vand

Hæld det kogende vand over sveskerne. Lad det stå i en times tid. Kom alle ingredienserne i foodprocessoren og kør til massen er ensartet og smørbar. Tilsæt selv mere vand hvis du gerne vil have at det er blødere i konsistensen. Nu er det klar til brug. Uhmmm!!!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar