Forårssalat m/bagt blomkål i ramsløgpesto - Mad med glød

Forårssalat m/bagt blomkål i ramsløgpesto

Når jeg laver grønne blandede salater, kan jeg rigtig godt lide, hvis der er nogle bagte grønsager i. Her fik jeg lyst til at prøve at bruge ramsløgpesto sammen med blomkål.

Ingredienser:

1/2 stort blomkålshoved ( skåret i tynde skiver)

3 spsk ramsløgpesto

4 stilke bladselleri ( i tynde, skrå skiver)

1 bakke blandede, spæde grønne salater

1-2 spsk dukkah (sorte sesam, koriander, appelsinskal, hel spidskommen, hasselnødder, salt)

Fremgangsmåde:

De 3 spsk ramsløgpesto blandes grundigt med blomkålsskiverne. De bages i ovnen i ca 20 min. ved 200 gr varmluft. Skiverne skal stadig have lidt bid, når de tages ud af ovnen.

De afkølede ramsløgsbagte blomkål blandes med salaten og nogle tyndt skivede bladselleristænger.  Til sidst tilsættes krydderiblandingen  (koriander, spidskommen, appelsinskal, sorte sesamfrø, hakkede hasselnødder og salt) Det blev en rigtig dejlig salat.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar