Popcorn med kanel, ingefær og vanille - Mad med glød

Popcorn med kanel, ingefær og vanille

Man skulle næsten tro at det var Jul, ud fra de krydderier jeg har brugt på disse popcorn. Det er ikke Jul, det er forår. Jeg fik pludselig lyst til popcorn med kanel, ingefær og vanille. Det måtte jeg jo så prøve. De blev faktisk ret lækre. Man kan lave popcorn med mange forskellige krydderier.

Sådan gjorde jeg:

1 dl popcorn

3 spsk kokosolie

1 tsk stødt kanel

1 tsk stødt ingefær

1/3 tsk vanillepulver

1 knivspids salt

1-2 spsk ahornsirup

Kom kokosolien i en stor gryde. Smelt olien og tilsæt krydderierne. Tilsæt nu majskernerne og ryst gryden, så olie og krydderier bliver fordelt på popmajsene. Der skal være en ret god varme under gryden. Ryst gryden jævnligt mens popcornene poppes, så de ikke brænder på. Når der ikke er flere majs der popper, tages gryden af varmen. Nu fordeles ahornsirup over popcornene. Vend dem grundigt, mens de stadig er varme. Nu er de klare til at spise.

Go fornøjelse!!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar