Smoothie bowl med banan, blåbær, solbær og spinat - Vegansk og mælkefri opskrift - Mad med glød

Smoothie bowl med banan, blåbær, solbær og spinat

Her i sommervarmen er det dejligt at spise masser af bær, på forskellige måder. Bær smager super lækkert og er pakket med antioxidanter og andet godt. Det er med at spise så mange bær som man kan komme til. Bær er en super sund fødevare. Og hvem bryder sig ikke om bær. Det tror jeg ikke ret mange ikke gør.  Nyd dem i fulde drag, mens de er i sæson.

Jeg er vild med smoothiebowls, som er en slags tyk smoothie, som man kan toppe med forskellige bær, mysli, nødder eller hvad man nu lige har for hånden og som man har lyst til. Denne smoothie bowl er med frosne blåbær, spinat og banan som basis. Opskriften her var til 2-3 personer. Hvis det er det eneste du får til morgenmad er det nok til 2 personer, hvis du/I får noget andet også er der nok til 3 personer. Det er meget forskelligt, hvor meget man spiser, så du må prøve dig frem med mængden. Her hos os var der til 3 personer, hvor den en spiste noget mere end smoothiebowl.

Her følger opskriften:

150 g frosne bananer

100 g frosne blåbær

100 g frossen spinat

50 g solbær

25 g mandler ( iblødsatte)

2-3 dl mandelmælk eller anden plantemælk

1/2 tsk ren vanillepulver

Alle ingredienser kommes i en foodprocessor, en blender eller i et blederglas og blendes til massen er ensartet og glat. Fordel den tykke smoothie i 2 eller 3 skåle og top dem med bær og nødder.

Topping:

1 håndfuld cashewnødder

1 håndfuld solbær

1 håndfuld blåbær

Jeg brugte blomster fra gederamsblomster som pynt.

 

God fornøjelse og velbekomme!!

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar