Har du lyst til noget der er super lækkert og samtidig er næringsrigt, er disse konfektkugler måske noget for dig. De er lækkert knasende af kakaonibsene og smager rigtig dejligt. De er rigtig gode at have liggende, til hvis man får lyst til noget sødt. En enkelt eller to til eftermiddagsteen/kaffen og den søde tand bliver tilfredsstillet. Et par stykker i madpakken er også rigtig lækkert, både til børn og voksne.
175 g mandler
75 g cashewnødder
75 g hasselnødder
225 g dadler (bløde og nemme at blende, Medjoul eller en anden blød slags)
100 g avocado (vægten er -sten og skal)
40 g kakao
75 g kokosolie
25 g kakaonibs
3 spsk citronsaft
Fintrevet skal af 1 citron
En blanding af kokosmel og kakaonibs til at rulle kuglerne i.
Start med at blende mandler, hasselnødder og cashewnødder kortvarigt. Der skal stadig være grove stykker i. Nu tilsættes dadler, avocado, kokosolie, kakao, citronsaft og – skal. Kør nu massen kortvarigt. Til sidst tilsættes kakaonibs og massen køres ganske kortvarigt igen. Det er meningen at der skal være knasende stykker af kakaonibs i massen.
Rul nu til kugler og vend kuglerne i en blanding af kokosmel og kakaonibs. Jeg opbevarer kuglerne på køl så de bliver mere faste i konsistensen.
Rigtig god fornøjelse!!!