Sunde nemme snacks - Mad med glød

Sunde nemme snacks

Hvis du liiiiige bliver lækkersulten og gerne vil have snacks af den sundere slags, men ikke orker at skulle til at igang med det helt store, er her et lille tip. Der er ikke noget nyt i det, men der kommer jo hele tiden nye læsere til og måske kender de ikke dette lille trick. Tricket går simpelthen bare ud på at du blander forskellige tørrede frugter og nødder med forskellige krydderier.

Lakridspulver er totalt lækkert, synes jeg. En lille smule kanel og kardemomme. Lidt revet citronskal eller appelsinskal. Lidt revet ingefær. Eller måske nogle andre krydderier, som egner sig til at blande med de søde tørrede frugter og nødderne.

Skriv endelig, hvis du har nogle krydderier, som du kan anbefale at bruge.

Her har jeg brugt lakridspulver, kanel og kardemomme. Og jeg har brugt mandler, hasselnødder, morbær, rosiner og dadler.

Du kan også vælge at riste nødderne på en tør pande eller i ovnen først. Det smager også vildt godt. Gør hvad du bedst kan lide. Det sundeste er at undlade at riste.

Det smager vildt godt. Og hvis du nyder en dejlig kop te ved siden af, så er både krop og sanser tilfredse.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar