Workshop – Klimamad af vinterens kål og rødder

I samarbejde med Peter Kirk Haugstrup fra Peters Gartneri, Ørnevænget 37, 8330 Beder, Foreningen for Økologisk Samvirke (FØJS) og (støttet af ) Aarhus Kommunes KlimaPuf – pulje afholder jeg en workshop kaldet “Klimamad af vinterens kål og rødder”. Workshoppen afholdes d. 28. januar kl. 10.00 – 15.00 og koster 200 kr. Tilmeldingen foregår efter “Først til mølle princippet”. De første 20 betalende tilmeldte får plads på workshoppen.

Workshoppen starter på markerne ved Peters Gartneri og på grønsagslageret ved gartneriet, hvor Peter vil fortælle om dyrkning og opbevaring af vinterens afgrøder. Efter Peters oplæg vil vi i fællesskab køre til Beder Skoles Skolekøkken, hvor den sidste del af workshoppen, som jeg står for, vil foregå. Her skal vi i fællesskab trylle grønsagerne, som vi har med fra Peters Gartneri om til lækre plantebaserede retter. Til sidst vil vi nyde maden vi har lavet og runde dagen af med at rydde op efter os.

Du kan finde en mere udførlig beskrivelse af workshoppen, samt finde ud af hvordan du melder dig til workshoppen i linket Her

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar