Figenpålæg m/gulerod, valnødder, stjerneanis og kanel - Vegansk opskrift - Mad med glød

Figenpålæg m/gulerod, valnødder, stjerneanis og kanel

Ingredienser:

100 g figner

1 dl kogende vand

150 g gulerødder i skiver

4 stjerneanis

1 kanelstang

25 g valnødder

Skal af 1/2 citron

Fremgangsmåde:

Skyl fignerne, klip stilken af, skær dem i mindre stykker og hæld det kogende vand over dem. Kog gulerødderne sammen med stjerneanis og kanel i ca 10 min. til de er helt møre. Lad gulerødderne køle af i kogevandet, sammen med stjerneanis og kanel. Hak nu valnødderne fint i en foodprocessor. Fisk stjerneanis og kanelstang op af kogevandet.  Tilsæt nu gulerødder, figner og citronskal til valnøddemelet og kør til massen er ensartet og smørbar. Kom smørepålægget på rengjorte glas.

God fornøjelse!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar