Nicecream med jordbær, kokosmælk og cashewnødder - Vegansk opskrift - Mad med glød

Nicecream med jordbær, kokosmælk og cashewnødder

Is lavet af frosne bananer og bær som basis er bare super lækkert og nemt. Det kræver bare en blender eller foodprocessor der kan klare de frosne frugter.  Denne is blev lavet af frossen banan og frosne jordbær, kokosmælk, cashewnødder og vanille. Den smager super lækkert. Nu mangler vejret bare at skifte, så trangen til is bliver større, og jeg får en undskyldning for at lave flere forskellige slags. Jeg laver også is med bare frosne bær, frossen banan og sommetider tilsætter jeg noget kokosmælk, risdrik eller mandelmælk. Det er en rigtig god måde at få brugt bananer, der er blevet for overmodne på. Jeg tager skrællen af bananerne, brækker dem i små stykker og kommer dem i fryseren.

Her følger opskriften på denne jorbæris. Den indeholder ud over en masse vitaminer fra bærrene også protein og gode fedtstoffer fra cashewnødderne og kokosmælken.

Til 2 personer

250 g frosne bananer

250 g frosne jordbær

1 dl kokosmælk

50 g cashewnødder

1/3 tsk vanillepulver

Først blendes nødderne. Derefter tilsættes de øvrige ingredienser og blendes til den ønskede konsistens. Måske skal der tilsættes en smule ekstra kokosmælk eller vand. Nyd  nu isen.

God fornøjelse!!!

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar