Gratis Jule E-bog til dig fra Anette Harbech Olesen

Gratis Jule E-bog til dig fra Anette Harbech Olesen

Anette Harbech Olesen udgiver i år denne fantastisk smukke og stemningsfulde Jule E-bog. (Gratis)

Ud over at Anette Harbech Olesen, selv bidrager med en del af hendes super lækre Jule opskrifter, har hun inviteret 5 andre kogebogsforfattere/madpassionistaer, med ind i hendes Juleunivers af lækre sunde og nærende madopskrifter. Sif Orellana, Lisbeth Tordendahl, Kirsten Skaarup, Susy Grundahl og undertegnede (Anette Hoeg Nielsen). Det er mig en stor glæde at være blevet inviteret til at bidrage med nogle af mine opskrifter. Jeg håber at rigtig mange vil få glæde af bogen. Jeg selv glæder mig til at afprøve en masse af de lækre opskrifter.

For at downloade Jule E-bogen skal du gå ind på Mad for livet nedenfor. Der finder du linket. Du kan også gå ind på Saxo.com og downloade Jul med Anette og venner.

Rigtig god fornøjelse!

 

Få årets julebog helt GRATIS

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar