Iblødsatte havregryn med hindbær, passionsfrugt og pink grape - Plantebaseret / Vegansk opskrift - Mad med glød

Iblødsatte havregryn med hindbær, passionsfrugt og pink grape

Denne super lækre form for morgenmad er ud over at smage lækkert også utrolig nem at lave. Den er lavet af iblødsatte havregryn, chiafrø, frosne hindbær, kokos, valnødder og rismælk. Man rører blot ingredienserne sammen om aftenen inden man går i seng og sætter det på køl. Om morgenen røres det op igen og tilsættes evt. lidt ekstra rismælk eller anden plantemælk. Det kan laves med andre flager, andre bær eller frugter og forskellige slags nødder og kerner. Du kan starte med at følge denne opskrift og så derefter eksperimentere med lige præcis de blandinger du kan lide.

Til 1 person:

1 dl havregryn (glutenfri havregryn, så fremt du ønsker det skal være 100 % glutenfrit)

1 spsk. chiafrø

1/2 dl frosne hindbær + nogle til topping

5-6 valnødder + et par til topping

2 spsk. kokosmel

1/4 tsk uraffineret salt

1 1/2 dl rismælk el. anden plantemælk

 

Topping:

1 passionsfrugt

2 valnødder

5-6 frosne hindbær

1/2 pink grape

1-2 spsk kakaonibs

Rør alle ingredienser sammen i en lille skål og læg låg på. Sæt det på køl natten over. Næste morgen røres den kolde grød sammen igen og der tilsættes evt. 1/2 dl. rismælk, hvis konsistensen er for tyk. Anret grøden i en skål og top den med det du har lyst til. Her er den toppet med kernerne fra en passionsfrugt, 1/2 rød grape der er skåret i små tern, nogle frosne hindbær, et par brudte valnødder og lidt kakaonibs. Den smukkeste blanding, med masser af smag fra passionsfrugten og hindbærrene.

Velbekomme!!!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar