Power smoothie bowl - Mad med glød

Power smoothie bowl

Denne smoothie bowl er spækket med antioxidanter, saft og kraft. Den indeholder bla. solbær og aroniabær, som vokser herhjemme i Danmark og som er utroligt kraftfulde. Den indeholder bananer som er basen i det fleste af mine smoothiebowls. Bananer indeholder en del kalium, B6 vitamin og fibre. Udover bær og bananer, indeholder den også kikærter, for at tilføre noget protein og nogle fibre. Mandler, valnødder og kokosmel for at få de gode fedtsyrer og nogle få dadler for at tilføre lidt ekstra naturlig sødme. Den indeholder også noget acaipulver, som sagtens kan undværes, men som jeg tilsatte for at give bowlen et ekstra boost. Acaibærrene indeholder bla. dobbelt så mange antioxidanter som blåbær. Så hvis du har brug for et ekstra boost kan du jo tilsætte det også.

Opskrift til 2 personer

200 g banan (frosne)

100 g solbær (frosne)

100 g kogte kikærter

30 g aroniabær (frosne)

15 g mandler

10 g kokosmel

3 bløde dadler (uden sten)

1 1/2 dl mandelmælk eller anden plantedrik

Topping:

1 håndfuld friske solbær

5-6 valnødder ( brudt i mindre stykker)

2 spsk kakaonibs

 

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienserne i en blender og kør til massen er glat og ensartet. Du kan også bruge en foodprocessor. Fordel massen i to glas eller skåle og top med solbær, valnødder og kakaonibs.

Rigtig god fornøjelse!!!

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar