Påske ruller med tofu og ramsløg

Disse ruller er rigtig lækre som en lille forret eller som en del af et tapas bord. De indeholder ramsløg, tofu, spidskål og gulerod. Rullerne kan serveres med en yoghurt/ramsløgsdip som på billedet. Hvis du vil se hvordan de laves kan du se det Her

Ingredienser ( Til ca 20 små ruller)

1 pakke Filodej 

250 g Tofu

1 dl neutral sojadrik

125 g spidskål

45 g ramsløg ( 2 gode håndfulde )

100 g groftrevet gulerod

1 spsk olivenolie

1 1/2 tsk karry

1/2 tsk gurkemeje

1 tsk kala namak

1-2 tsk citronsaft

friskkværnet peber 

Fremgangsmåde:

Skyl ramsløgbladene grundigt og tør dem i en salat slynge. Hak dem fint. Snit 125 g spidskål fint. Rens et par gulerødder og riv dem groft. Smulder tofuen og sæt til side i en skål. Varm olivenolien op i en pande sammen med gurkemeje og karry. Lad det kortvarigt bruse op. Tilsæt de finthakkede ramsløg og svits i et par min. Tilsæt det smuldrede tofu, det fintskårede spidskål og det revne gulerod og svits videre i et par min. Tilsæt nu neutral soyadrik og krydder med Kala namak og friskkværnet peber. Svits et minut mere til soja drikken er fordampet. Smag fyldet til.

Klip filodejen i stykker af ca. 13×18 cm. og læg to stykker dej oven på hinanden. Læg lidt fyld på ( ca. 1 stor spsk.) Fold begge siderne på den længste side ind over fyldet og rul til en lille rulle. Se hvordan i Denne opskrift   Mængden af fyld passer til ca. 20 små ruller. Steg rullerne på en pande i olivenolie til de er gyldne og sprøde på alle sider. 

Ramsløg/yoghurt dip:

Ingredienser:

1 1/2 dl soya yoghurt

1 dl havrefraiche

1 god håndfuld finthakket ramsløg

1 – 1 1/2 tsk citronsaft

ramsløgsalt el. uraffineret salt

friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rør yoghurt, havrefraiche, citronsaft, det finthakkede ramsløg, salt og friskkværnet peber grundigt sammen og smag til. Servér som dip sammen med Påske rullerne.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar