Disse ruller er rigtig lækre som en lille forret eller som en del af et tapas bord. De indeholder ramsløg, tofu, spidskål og gulerod. Rullerne kan serveres med en yoghurt/ramsløgsdip som på billedet. Hvis du vil se hvordan de laves kan du se det Her
Ingredienser ( Til ca 20 små ruller)
1 pakke Filodej
250 g Tofu
1 dl neutral sojadrik
125 g spidskål
45 g ramsløg ( 2 gode håndfulde )
100 g groftrevet gulerod
1 spsk olivenolie
1 1/2 tsk karry
1/2 tsk gurkemeje
1 tsk kala namak
1-2 tsk citronsaft
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Skyl ramsløgbladene grundigt og tør dem i en salat slynge. Hak dem fint. Snit 125 g spidskål fint. Rens et par gulerødder og riv dem groft. Smulder tofuen og sæt til side i en skål. Varm olivenolien op i en pande sammen med gurkemeje og karry. Lad det kortvarigt bruse op. Tilsæt de finthakkede ramsløg og svits i et par min. Tilsæt det smuldrede tofu, det fintskårede spidskål og det revne gulerod og svits videre i et par min. Tilsæt nu neutral soyadrik og krydder med Kala namak og friskkværnet peber. Svits et minut mere til soja drikken er fordampet. Smag fyldet til.
Klip filodejen i stykker af ca. 13×18 cm. og læg to stykker dej oven på hinanden. Læg lidt fyld på ( ca. 1 stor spsk.) Fold begge siderne på den længste side ind over fyldet og rul til en lille rulle. Se hvordan i Denne opskrift Mængden af fyld passer til ca. 20 små ruller. Steg rullerne på en pande i olivenolie til de er gyldne og sprøde på alle sider.
Ramsløg/yoghurt dip:
Ingredienser:
1 1/2 dl soya yoghurt
1 dl havrefraiche
1 god håndfuld finthakket ramsløg
1 – 1 1/2 tsk citronsaft
ramsløgsalt el. uraffineret salt
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Rør yoghurt, havrefraiche, citronsaft, det finthakkede ramsløg, salt og friskkværnet peber grundigt sammen og smag til. Servér som dip sammen med Påske rullerne.