Workshop i fermentering

Workshop i fermentering

29/8  eller d. 12/9-2020 

Begge workshops er fuldt bookede (18/8) Du kan komme på en venteliste, hvis der skulle komme afbud. 

Kl. 13.00-16.00

 

Kom og vær med til et lille hyggeligt event. Der kan max. være 8 deltagere pr. workshop.

 

Jeg tilbyder to workshops i fermentering i Malling, hvor jeg bor.

På workshoppen vil du få en kort introduktion til, hvordan du kan lave din egen surkål og til hvordan du kan fermentere forskellige slags grønsager og frugt.

 

Der vil blive serveret smagsprøver på forskellige slags surkål, fermenterede sager, og smagsprøver på forskellige slags vandkefir.

 

På workshoppen kommer du til at lave to forskellige slags surkål, som du får med hjem.

Jeg sørger for at der er råvarer til at fremstille de fermenterede sager.

Du skal selv medbringe 2 patentglas med gummiring på hver 0,5 l.

 

Der vil blive udleveret forskellige opskrifter på surkål og andet fermenteret.

 

Pris.: 350,- (pr. workshop)

 

Tilmelding på:

anettehoeg@gmail.com

Skriv hvilken af datoerne du ønsker at deltage.

senest d. 22/8 til workshoppen d. 29/8 og senest d. 5/9 til workshoppen d. 12/9

 

 

Venligst

 

Anette Hoeg Nielsen

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.