Workshop i fermentering d. 3. oktober

Kom og vær med til et lille hyggeligt event. Der vil max. være 6 deltagere. (P.g.a. Corona og den afstand det kræver) 

Jeg tilbyder endnu en workshop i fermentering i Malling, hvor jeg bor lør. d. 3. oktober 13.00-15.30. (der er ikke flere pladser tilbage på workshoppen )

På workshoppen vil du få en kort introduktion til, hvordan du kan lave din egen surkål og til hvordan du kan fermentere forskellige slags grønsager og frugt.  

Der vil blive serveret smagsprøver på forskellige slags surkål, fermenterede sager, og smagsprøver på forskellige slags vandkefir. 

Surkål eller saurkraut (hvordan og hvorfor) - Plantebaseret / vegansk opskrift - Mad med glød 

På workshoppen kommer du til at lave to forskellige slags surkål, som du får med hjem. 

Jeg sørger for at der er råvarer til at fremstille de fermenterede sager.

Du skal selv medbringe 2 patentglas med gummiring på hver 0,5 l.

 

Der vil blive udleveret forskellige opskrifter på surkål og andet fermenteret. 

 

Pris.: 350,- (pr. workshop)

 

Tilmelding på: 

anettehoeg@gmail.com

senest d. 26. September.

Betaling på MobilePay 51372556 eller kontant.

 

 

Venligst

 

Anette Hoeg Nielsen

Skriv et svar